Mobiele surveillance


Wanneer permanente beveiliging niet gewenst of mogelijk is, bieden de mobiele surveillancediensten van M2 Security een uitkomst.

Buiten kantooruren, in het weekeinde, op feestdagen en in de zgn. risico-uren kunnen in en rondom uw pand ongewenste situaties ontstaan. U kunt onze mobiele surveillancediensten preventief inzetten door met een bepaalde frequentie op wisselende tijdstippen een interne of externe controle-ronde uit te laten voeren.

Deze diensten variëren van het uitvoeren van een alarmopvolging tot het lopen van brand- en sluitronden, openings- en controleronden. Ook kunt u onze mobiele surveillancedienst inschakelen als sleutelhouder. In dat geval verschaffen wij bij calamiteiten brandweer, politie en andere hulpdiensten snel toegang tot uw bedrijf.

Ook in de medische sector zijn onze mobiele surveillanten actief. Zo kunnen ze een arts begeleiden naar een onveilige plek of het personeel van een zorginstelling van dienst zijn bij calamiteiten.

De surveillant handelt deze zaken af volgens uw instructies. Uiteraard krijgt u een digitale rapportage van aangetroffen bijzonderheden, zodat u eventuele betrokkenen (directie, politie, verzekering|) optimaal kunt informeren.


© M2 SecurityMobielesurveillance, brandronde, sleutelhouder